Produs deosebit al bucătăriei tradiționale siciliene și o delicatesă italiană, care se încântă prin gustul său delicat și se topește pur și simplu în gură, aducând o experiență de neuitat. În conformitate cu tehnologiile tradiționale, grâul dur este rulat și umezit, apoi format în granule sferice milimetrale, care sunt acoperite cu făină de grâu. În timpul procesului de gătit, nu se utilizează aditivi străini.
Cuscusul de grâu este ușor de digerat și, în același timp, hrănește și saturează perfect corpul. Valoarea energetică ridicată a produsului este foarte utilă pentru sportivi, persoanele cu muncă fizică grea, persoanele în vârstă și copii. Cu ajutorul său, puterea este restabilită și vine o încărcare de energie. Compoziția produsului este bogată în vitamine B, care ajută la oboseală cronică, depresie și insomnie. De asemenea, este bogat în fier, potasiu, fosfor, cupru și fibre dietetice, care sunt responsabile pentru funcționarea normală a tractului gastrointestinal, îmbunătățind activitatea creierului și reglând echilibrul apă-sare. Consumul periodic de cuscus este binevenit pentru prevenirea bolilor articulare și a îmbătrânirii premature. În plus, poate crește hemoglobina, întări imunitatea, tonifica și îmbunătăți regenerarea celulară.