Oțetul de vin alb este un ingredient esențial și valoros, care este folosit în multe rețete. Oțetul de vin alb Casa Rinaldi se obține prin fermentarea vinului alb de struguri uscați. Oțetul de vin alb nu este de obicei fermentat în butoaie, ci în recipiente din oțel inoxidabil. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit oțetul de vin pentru a conserva alimentele și a dezinfecta apa. Oțetul de vin conține antioxidanți, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular, îmbunătățește imunitatea, îmbunătățește metabolismul și încetinește procesul de îmbătrânire în organism. Oțetul de vin alb, spre deosebire de oțetul de vin roșu, are o aromă mai ușoară, un gust dulce dulce și o frumoasă culoare delicată a vinului alb. Oțetul de vin alb Casa Rinaldi este ideal pentru diverse marinate, pentru prepararea salatelor, pentru preparatele din carne și pește. Se poate adăuga la orice rețetă care necesită oțet. Sosurile cu adaos de oțet de vin alb au un succes deosebit. De asemenea, oțetul de vin poate fi înlocuit cu vinul în rețete, dacă îl adăugați în cantități mici și amestecați în prealabil cu zahăr. Aciditate 6%.