Oțetul de vin este un produs valoros, care este de neînlocuit în gătitul modern. Acest produs este cunoscut și utilizat de mult timp. Pentru producția de oțet de vin roșu, vinul roșu este fermentat din cele mai bune soiuri de struguri. Oțetul de vin roșu de înaltă calitate este maturat în butoaie de stejar, care îi conferă un miros special și o culoare bogată. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit acest produs pentru conservarea alimentelor și dezinfectarea apei. Oțetul de vin este foarte benefic pentru sănătate datorită conținutului său ridicat de vitamine, oligoelemente și antioxidanți, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular, crește imunitatea și încetinește procesul de îmbătrânire în organism. Produsul are un gust dulce și acru plăcut, un miros intens minunat și o culoare frumoasă. Oțetul de vin roșu Casa Rinaldi este ideal pentru diverse marinate, conserve, pentru sos de salată. Se poate adăuga la orice rețetă care necesită oțet. Sosurile cu adaos de oțet de vin roșu au un succes deosebit. De asemenea, poate înlocui vinul în unele rețete când este utilizat în cantități mici. Aciditate 6%.