Un condiment minunat care poate accentua gustul aproape oricărui produs și oferă bogăție și gust expresiv. Unul dintre primii mineri de sare de mare – italienii, încă îl folosesc doar la gătit. Controlul atent al producției permite produsului să mențină toate caracteristicile nutriționale și să îndeplinească cel mai înalt nivel de produse italiene de calitate.
Sarea de mare comestibilă este valoroasă pentru compoziția sa bogată în minerale. Toate oligoelementele conținute în el au un efect pozitiv asupra proceselor de susținere a vieții corpului. Înlocuirea sării de masă obișnuite cu sare de mare este comparabilă chiar și cu utilizarea unui complex mineral și vitaminic. Cel mai mult din produs este sodiul, care normalizează tensiunea arterială, magneziul, care încetinește procesul de îmbătrânire și iodul, care normalizează hormonii. De asemenea, acest condiment este un depozit de calciu, seleniu, mangan, cupru și fier. În plus, sarea de mare nu reține excesul de apă, ceea ce este foarte important pentru pacienții hipertensivi.
Descriere