Extra Virgine Casa Rinaldi (Olio Extra Virgine di Oliva) este un produs fermier italian de calitate superioară. Uleiul este produs prin metoda primei presări la rece, care vă permite să păstrați toate proprietățile benefice și gustul natural al produsului. Procesul de producție al acestui ulei este strict controlat în toate etapele, de la cultivarea măslinelor la presarea și îmbutelierea produsului finit. Tehnologia de producție a fermei Casa Rinaldi presupune prelucrare exclusiv mecanică, excluzând efectele termice și chimice. Datorită acestui tratament delicat, uleiul are un gust plăcut bogat, aromă naturală și o culoare frumoasă de chihlimbar.
Măslinele Extra Vergine Casa Rinaldi sunt cultivate în centrul Italiei, în regiunea Umbria. Clima acestei regiuni contribuie la coacerea treptată a măslinelor, datorită cărora sunt saturate uniform cu substanțe utile și au un gust delicat dulce.
Extra Vergine Casa Rinaldi este ideală pentru prepararea preparatelor din pește și fructe de mare, deoarece nu întrerupe, ci completează gustul produselor. De asemenea, acest ulei va accentua perfect gustul legumelor proaspete și al busuiocului, prin urmare, uleiul de măsline Extra Vergine Casa Rinaldi nefiltrat este perfect pentru îmbrăcarea salatelor și ca bază pentru sosurile italiene.
Descriere